Καλαθι Αγορων 0

Ceramoda Welcome to our online store !

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 

 

1. ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

α) Για παραγγελίες συνολικής αξίας 150 ευρώ και άνω δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος (μεχρι 2kg ή μικρού ογκου)
β) Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 150 ευρώ επιβαρύνεστε με ποσό απο 3,50 ευρώ για έκαστη μεταφορά με courier και παράδοση στην πορτα σας (μεχρι 2kg ή μικρού όγκου) .
Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση που το βάρος τον προϊόντων είναι μεγάλο διότι τα προιόντα δεν μεταφέρονται με courier . Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας ή εξόφληση χρησιμοποιώντας την κάρτα σας.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ
Ειδικά για παραγγελίες πού αφορούν δύο κατηγορίες προϊόντων όπως ΠΛΑΚΑΚΙΑ και ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ισχύουν τα κατωτέρω .
α) Για παραγγελίες συνολικής αξίας 200 ευρώ και άνω δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος εντός Αττικής.

β) Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 200 ευρώ επιβαρύνεστε με ποσό 10,00 ευρώ για έκαστη μεταφορά και παράδοση μέχρι την πόρτα σας (ισόγειο), εντός Αττικής.

γ) Σε περιπτώσεις παραγγελιών εκτός Αττικής ανεξαρτητου ποσού υπάρχει ελάχιστη χρέωση μεταφορικών η οποία καθορίζεται κατόπιν συννενόσησής μας.

 

2. ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
α) Για ολες τις παραγγελίες δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος για παραδοση από την έδρα μας μεχρι τη μεταφορική στην Αθήνα . Χρεωση μεταφορικής απο 3,50 ευρω αναλογα με τον προορισμο και την παραγγελεια . Αποστολή με courier απο 3,50 ευρω (μεχρι 2kg ή μικρού όγκου) . Δεν ισχύει αντικαταβολή για μεταφορική εταιρεία .
Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση που το βάρος τον προϊόντων είναι μεγάλο (αποστολή με μεταφορική) οπότε η παραλαβή τους γίνεται από την έδρα της μεταφορικής ή στην πορτα σας κατοπιν συνενοησης . Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας ή εξόφληση χρησιμοποιώντας την κάρτα σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εταιρεία για τα μεγάλα δέματα και με εταιρεία courier center για τα μικροδέματα (π.χ. συσκευασία με διαστάσεις έως Μ30cm x Π25cm x Υ15 cm και βάρος έως 2 κιλά) .
Για τον τελικό προορισμό των προϊόντων ισχύουν τα κατωτέρω.
α) σε αποστολή των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία για τους πελάτες εντός Νομού Αττικής η παράδοση γίνεται εώς τον τελικό προορισμό που μας έχετε δηλώσει,για τους πελάτες εκτός Νομού Αττικής η παράδοση γίνεται εώς το πλησιέστερο πρακτορείο της περιοχής σας , το οποίο θα είναι δικής μας επιλογής.
β) σε αποστολή των προϊόντων με εταιρεία courier (courier center) η παράδοση για όλους τους πελάτες εντός και εκτός Νομού Αττικής γίνεται εώς τον τελικό προορισμό που μας έχετε δηλώσει.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Α) Στην περίπτωση της πληρωμής με πιστωτική κάρτα και με σκοπό την εξασφάλιση του απρόσβλητου της συναλλαγής και κυρίως τη διασφάλισή σας από χωρίς την άδειά σας ή εν αγνοία σας χρήση της πιστωτική σας κάρτας, η παραλαβή του αποστελλόμενου εμπορεύματος γίνεται στη δηλωθείσα διεύθυνση για αποστολές εντός Αττικής και αποστολές μέσω του courier ή στο Πρακτορείο για αποστολές εκτός Αττικής .
α) από εσάς με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και καταγραφή του αριθμού της στο συνοδευτικό παραστατικό ή
β) από νόμιμα εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο με την επίδειξη έγγραφης εξουσιοδότησης σας και φωτοτυπία της ταυτότητά σας.
Η τήρηση του τύπου αυτού,στοχεύει κυρίαρχα στην δική σας προστασία και στην αποτροπή βλάβης σας και για αυτό είναι απαραίτητη η συνεργασία και κατανόησή σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Όλα τα εμπορεύματά μας καλύπτονται από την εγγύηση καλής λειτουργίας,της επίσημης αντιπροσωπείας τους στην Ελλάδα. Για πληροφορίες σχετικά με τους ακριβείς όρους της εγγύησης κάθε προϊόντος, που ποικίλουν από προϊόν σε προϊόν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τα είδη που σας ενδιαφέρουν.
Οι εγγυήσεις δεν καλύπτουν ασυμβατότητα υλικών, φυσική καταστροφή ή μη σωστή εγκατάσταση και λειτουργία του προϊόντος από τον πελάτη ή προστεθέντες του.

 

 Με εκτίμηση Ceramoda - ΑΦΕΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ

Επικοινωνία

Ρήγα Φεραίου 47, Τ.Κ. 183 44, Μοσχάτο

210-9403958

210-9404629

info@ceramoda.gr

Newsletters

Υποστηριζόμενες Κάρτες
Ακολουθήστε μας